Five Random Hedgehogs == Home == News == Release == Content

FAQ / Veelgestelde vragen

Wie zijn de Five Random Hedgehogs?
De Five Random Hedgehogs is een band uit Alkmaar, Noord-Holland. Nenah Floris, de zangeres, Bodie Floris, de bassiste, Walter van Dijk, de gitarist, Sven Ransijn, de drummer, en Rens de Jonge, de toetsenist, werken samen om muziek te maken in allerlei stijlen en deze zo goed mogelijk over te brengen op het publiek. De band speelt samen sinds 2013, als muziekschoolband, en is onafhankelijk geworden in 2015.

Wat voor muziek maken jullie?

Allerlei soorten en vormen! We hebben al poprocknummers geschreven, maar ook slow-rock, een hoop alternative-rock en zelfs wat jazz! Niet alles hiervan is publiek maar op het Content-onderdeel van de site en op het Youtube-kanaal is materiaal te vinden dat je misschien een indrukt geeft.

Treden jullie veel op?
FRH heeft al opgetreden op allerlei venues in Noord-Holland. Op festivals als BoNoZeKa, gelegenheden als Open Podium Victorie en onafhankelijke evenementen waar een publiek vermaakt moet worden zijn wij vaak te vinden!

Kan ik jullie inhuren/Zijn jullie bereid tot samenwerking?
Wij staan altijd open voor voorstellen en contact opnemen kan altijd! Zie voor info de contactpagina of de sponsorpagina.